Wij zijn meer dan een webbouwer.

Webdevelopment

met Drupal

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van complexe websites. Onze experts staan niet snel voor verrassingen. High traffic websites, bedrijfskritische applicaties, Software as a Service en koppelingen met apps en webservices we hebben het allemaal gedaan. Dit doen we voor bekende klanten zoals Adformatie, Anne Frank Stichting, NCRV en Terre des Hommes maar ook voor startups zoals Syneratio en ISVWorld.

Het werken met open source software zoals Drupal zit in onze genen. Eerst kijken we wat beschikbaar is en gaan daarmee aan de slag. De unieke bedrijfslogica ontwikkelen we daarna op maat. Hiermee kun je al je online ambities realiseren. We werken op projectbasis, als jouw eigen development team of gedetacheerd.

We implementeren content management, commerce oplossingenmarketing automation en zijn expert in het ontsluiten van big data. Voor het creatieve (ontwerp)proces werken wij samen met vaste partners binnen ons netwerk.

Drupal 8 en Symfony Logo

Webdevelopment met Drupal 8 en Symfony

Bij het ontwikkelen van websites gebruiken we Drupal 8 of Symfony als framework zodat we een basis hebben om van start te gaan. Voordelen van deze open source pakketten:

  • Geen licentiekosten
  • Leverancieronafhankelijk
  • Flexibel en schaalbaar
  • Proven technology (> 10% van de top 10.000 websites)

Drupal en Symfony bieden ongekende mogelijkheden met out of the box functionaliteit en ruim 20 duizend plug-ins (modules) zoals commerce, webservices, content workflows en meertaligheid.

Trinoco werkwijze

Onze werkwijze

Typerend voor onze werkwijze is de veelvuldige interactie met de klant. Dit start al bij het begin van het project met het samenstellen van de requirements en het bepalen van de kaders van de opdracht.

Gedurende het project leveren we na elke sprint (2 weken) een deelproduct op die getest dient te worden door de klant. De feedback uit de testronde nemen we direct in de volgende sprint mee. Door deze aanpak groeien de eindgebruikers mee met het systeem en is er invloed op het eindresultaat. Zo zijn er nooit verassingen achteraf, en weet je precies waar we mee bezig zijn. Bij Trinoco maken we gebruik van continuous integration en een OTAP straat.

Referenties

Ook onze klanten zijn trots op wat we doen.

Zeer snelle levering, korte lijntjes, veel kennis van zaken. Een prima ervaring!
Elsbeth Eilander (Adfo Groep)
Voor ons heeft Trinoco de grenzen opgezocht met wat er voor ons betreft mogelijk is met Drupal.
Arjan Veenman (IDMC B.V.)
We are very happy with the (architectural) decisions we made together with our supplier Trinoco.
Rene van Erk (Outsell, Inc.)

Let's Talk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op