Maandelijkse

support

, security updates en hosting

Ondersteuning

Ondersteuning

Zeker weten dat je website goed blijft draaien? Met een service level agreement, strippenkaart of 0-uren contract voeren we onderhoud uit, helpen we bij vragen en voeren we kleine wijzigingen door. We helpen je bij problemen. We bekijken hoeveel uur support per maand nodig is en hoe we deze uren invullen. 

Drupal Support

Security Updates

Wil je geen beveiligingsrisico's lopen? Soms zijn er security updates voor de website software die je gebruikt. Net zoals met je computer is het belangrijk dat deze worden doorgevoerd om te voorkomen dat kwaadwillenden je website hacken. Door dit uit te besteden zorgen wij ervoor dat de updates worden doorgevoerd en jij geen risico loopt.

Drupal security updates

Managed Hosting

Als je website of applicatie klaar is, moet deze ook bereikbaar zijn voor je publiek. Trinoco zorgt ervoor dat de hosting omgeving aansluit bij de eisen van de applicatie en zorgt voor het onderhoud. Met de kennis van jouw project, weten we waar deze omgeving aan moet voldoen. We monitoren de status van de applicatie, maken iedere dag backups en onderhouden de omgeving en applicatie. We zijn bereikbaar voor vragen en wanneer er iets mis gaat grijpen we in.

Drupal Hosting Drupal Hosting in de Google Cloud

Let's Talk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op