Drupal

de standaard voor het creëren van digitale ervaringen

Op internet heb je gekeken welk systeem je voor je nieuwe website wilt gebruiken. Hierbij ben je uitgekomen op Drupal. De nieuwe standaard voor het creëren van geweldige digitale ervaringen. Toonaangevend en niet voor niets gebruikt door meer dan 10% van de top 10.000 bezochte websites. Nu nog een leverancier waar je vertrouwen in hebt.

Met Drupal is alles mogelijk. Dat weten wij bij Trinoco. Wij zijn geen fullservice bureau maar uitsluitend gespecialiseerd in de technische realisatie van Drupal websites. Onze experts staan niet snel voor verrassingen. High traffic websites, bedrijfskritische applicaties, Software as a Service en koppelingen met apps en webservices we hebben het allemaal gedaan. Dit doen we voor bekende klanten zoals Adformatie, Anne Frank Stichting, NCRV en Terre des Hommes maar ook voor startups zoals Syneratio en ISVWorld. Allemaal in Drupal. Zo implementeren we content management, e-commerce oplossingenmarketing automation en zijn wij expert in het ontsluiten van big data. Voor het creatieve (ontwerp)proces werken wij samen met vaste partners binnen ons netwerk.

Het werken met open source software zoals Drupal zit in onze genen. Eerst kijken we wat beschikbaar is en gaan daarmee aan de slag. De unieke bedrijfslogica ontwikkelen we daarna op maat. Hiermee kun je al je online ambities realiseren. We werken op projectbasis, als jouw eigen development team of gedetacheerd.

ONZE EXPERTS ZIJN KOPLOPER IN DRUPAL 8

Splash Awards 2016 Drupal 8

Splash Award 2016 Categorie: Drupal 8

Stichting Drupal Nederland Goud Partner

ACTIEF IN DE DRUPAL COMMUNITY

De oprichters van Trinoco zijn al 10 jaar betrokken bij Drupal. We spreken op evenementen zoals de Drupaljam, sponsoren Drupal evenementen en maken patches en modules openbaar.

Ook zijn we Goud partner van Stichting Drupal Nederland.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Voor ons heeft Trinoco de grenzen opgezocht met wat er voor ons betreft mogelijk is met Drupal.
Arjan Veenman (IDMC B.V.)
Trinoco is voor mij een échte Drupal specialist, ze hebben veel parate kennis over het systeem zelf en alle randzaken die ermee te maken hebben.
Ruben Haverkamp (Insiders)
Trinoco werkt snel en communiceert strak. Daarnaast zijn ze flexibel genoeg om met onverwachte zaken om te gaan.
Anne Kruiter (Uitgeverij Young and Connected)

Let's Talk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op