Bereik je klanten met

Marketing Technology

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om marketing te automatiseren en personaliseren. Hierbij staat je website centraal. Maar hoe zorg je dat de hele keten op elkaar is aangesloten.

Elke maand komt er nieuwe software uit om je marketing stack te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om te werken met een open systeem. De techniek van vandaag kan namelijk volgend jaar niet meer relevant zijn. Daarom werken wij met open source software voor je website. De website realiseren we met Drupal. Voor populaire Martech pakketten zoals Mautic, Salesforce, Hubspot en Marketo zijn out of the box modules beschikbaar die je ondersteunen om je website aan te sluiten en te personaliseren. Door de actieve community worden voor nieuwe diensten razendsnel nieuwe uitbreidingen gemaakt zodat de integratie niet volledig voor jouw kosten komt.

Marketing automation met Drupal

In Drupal zijn al veel mogelijkheden om marketing te automatiseren. Stuur follow up emails, segmenteer en personaliseer. Is dit niet voldoende kun je kopppelen met martech software zoals Hubspot en Marketo om nog gerichter de klant te bereiken.

Customer relationship management

Een CRM is tegenwoordig niet meer weg te denken. Klantcontactmomenten bijhouden zodat je doelgerichter kunt verkopen of een klant kunt helpen. Je website zorgt voor veel van zulke momenten en het kan veel tijd kosten om dit handmatig in te voeren. Daardoor blijft het vaak liggen. Automatiseer dit door je CRM te ingegreren. Of ga nog verder door ook je klanten te tracken en daardoor geen koopsignalen te missen.

Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

Elke maand een nieuwsbrief naar je lijst is ouderwets. Ga actief aan de slag om je lijst te segmenteren door de activiteit op je website. Met martech stuur je gepersonaliseerde nieuwsbrieven om meer te kunnen verkopen.

Wij integreerden deze Marketing Technology al met Drupal websites

Salesforce Logo
Mautic Logo
Hubspot Logo
Marketo Logo
Mailchimp Logo
Zoho Logo
Pipedrive Logo
Podio Logo
Microsoft Dynamis logo
Eloqua Logo
Copernica Logo
Sharpspring Logo
Salesforce Pardot Logo
Act On Logo

Enkele cases

Qeado

Marketing intelligence SaaS met machine learning.

Adfo Intelligence Platform

Kennisplatform voor abonnees Tijdschrift voor Marketing in Drupal met Apache Solr.

ISV World

Bedrijfsdatabase startup op basis van Drupal 8 en Apache Solr.

Let's Talk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op