Integreer content met commerce met

Drupal Commerce

Drupal Commerce geeft een uitgebreide set mogelijkheden voor het realiseren van je online commerce oplossing. Voor onze klanten realiseren we geen op zichzelf staande webshops, maar oplossingen die integreren in een Drupal website of waar de webshop slechts een deel van het platform is. Denk hierbij aan oplossingen waar bij data ontsloten wordt na het kopen van een licentie of waarbij gebruikers zich kunnen inschrijven voor trainingen en evenementen. Kortom; moet de webshop meer kunnen dan een productoverzicht met een winkelwagen dan kan Drupal Commerce je verder helpen.

Drupal & Magento Integratie

Drupal is erg sterk in content management en Magento is een uitgebreid, professioneel werkende webwinkel. Hoe mooi zou het zijn als je het beste van beide werelden kon krijgen voor jouw online platform? Dit is haalbaar waarbij het dus mogelijk wordt om Magento niet als interface te gebruiken, maar Drupal. Producten, orders en gebruikers worden gesynchroniseerd waardoor je gebruik kan maken van de krachtige onderdelen van Drupal zoals views, taxonomy, content beheer, rijke zoekomgevingen etc.

Software as a service & Commerce

Steeds meer klanten vinden ons vanwege onze kennis op het gebied van software as a service (SaaS). Software as a Service en commerce gaan vaak hand in hand. Je wilt natuurlijk wel een vergoeding voor het beschikbaar stellen van je dienst, applicatie of online platform. Een betaling via een dergelijk platform noemen we vaak een licentie of subscription. Net als bij een gewone webshop wil je een prettige en laagdrempelige afhandeling van de betaling. Het grote verschil is dat je klant de dienst vaak afneemt voor een bepaalde periode. Het is daarom belangrijk dat voor het verlopen van het abonnement de klant de mogelijkheid krijgt om de periode te verlengen. Deze 'recurring payments' kunnen ook geautomatiseerd worden zoals bij een betaling via een credit card.

Let's Talk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op