Trinoco

bestaat uitsluitend uit communicatieve techneuten

Misschien heb je wel eens samengewerkt met fullservice en grote internetbureaus? Vooraf lijkt het geweldig, alles onder één dak. De oprichters van Trinoco komen ook bij zo'n bureau vandaan. Een organisatie waar evenveel account managers, project managers, service desk managers en directeuren als ontwikkelaars in dienst zijn. Alles is mogelijk voor de klant. Maar ondertussen.

  • Met elk uur ontwikkeling van je website is er ook een duur uur management nodig.
  • Elke afdeling moet overal wat van vinden waardoor er meer uren nodig zijn voor een project.
  • Internet gaat snel. Maar doorontwikkeling inplannen via de servicedesk duurt weken.

Hiermee is de klant niet geholpen. Dit wilden we helemaal anders doen. Internetbureau Trinoco, opgericht in 2011, is gespecialiseerd in de technische realisatie van online platformen. Ons team, met meer dan 10 mannen en vrouwen sterk, bestaat uitsluitend uit medior/senior ontwikkelaars en software architecten die communicatief ook nog zeer vaardig zijn. Onze organisatie is zo ingericht om flexibel te zijn voor onze klanten. Bij ons heb je gewoon rechtstreeks contact met de ontwikkelaar. Zonder managementlagen krijg je ook nog eens meer waarde voor je geld. En bij het eerste gesprek zit je gelijk met iemand aan tafel met kennis van zaken

Wat zeggen onze klanten

Trinoco werkt snel en communiceert strak. Daarnaast zijn ze flexibel genoeg om met onverwachte zaken om te gaan.
Anne Kruiter (Kidsweek / 7Days)
Het is altijd prettig samenwerken met Trinoco, ze zijn flexibel, denken met je mee en leveren goede kwaliteit.
Ruben Haverkamp (Insiders)
Zeer snelle levering, korte lijntjes, veel kennis van zaken. Een prima ervaring!
Elsbeth Eilander (Tijdschrift voor Marketing)

Waar staan we voor

Wij zijn meer dan alleen een webbouwer. Wij zijn online specialisten met een focus op de technische realisatie van online platformen op maat. Zo implementeren we content management, e-commerce oplossingen, marketing automation en zijn wij expert in het ontsluiten van big data. Voor het creatieve (ontwerp)proces werken wij samen met vaste partners binnen ons netwerk.

We bouwen met Open Source. Trinoco bedenkt en bouwt websites op basis van de open source platformen Drupal en Symfony. Open Source platformen kennen geen licentiekosten en de ontwikkeling van deze platformen wordt mede bepaald door een actieve community waarbij kennisdeling en transparantie voorop staat. 

We werken Agile. Trinoco werkt volgens een Agile aanpak. In plaats van alles uit te schrijven, gaan we graag samen met onze opdrachtgevers aan de slag; van start, productie en (tussentijdse) oplevering. Een iteratief proces waarbij vertrouwen en een goede klantrelatie centraal staan.

We maken jouw bedrijf toekomstbestendig. Een digitaal platform ontwikkel je met het oog op de toekomst. Het moet met jouw bedrijf mee kunnen groeien en de nieuwste technieken ondersteunen. Wij zorgen dat jouw website of applicatie indruk maakt, bezoekers activeert, op ieder scherm overzichtelijk is en bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

We vervullen ambities. Trinoco werkt graag voor opdrachtgevers die net als wij grote online ambities hebben. Wij proberen kansen om te zetten in nieuwe mogelijkheden. Wij zijn erg trots op wat we maken, en onze klanten ook!

We winnen prijzen

FD Gazellen Award 2016 Logo

FD Gazelle 2016

Splash Awards 2016 Drupal 8

Splash Award 2016 Categorie: Drupal 8

Let's Talk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op